Älskade helg

0kommentarer

Bonsoir!
 
Det har verkligen varit så skönt med helg. Inte för att jag jobbar ihjäl mig på veckorna precis, men att bara känna att man är fri att röra sig som man vill och komma hem när man vill. (Okej inte riktigt när man vill, sista tåget går klockan 1 från Paris..)
 
I fredags var jag och Iselin och åt jättegod middag på Hippopotamus vid République. Grymt kött och en livsfarlig dessert! Så livsfarlig att vi var tvunga att gå dit med Michelle igen i lördagskväll.. haha! Men på dagen var vi och åt lunch i Jardins de Tuilliers i solskenet, efter det värsta besöket på Subway någonsin. Det tog över en halvtimme att få maten och både jag och iselin höll på att explodera på idioten som stod och omsorgsfullt valde tomatskivor, och disskuterade med kunderna vilken dressing som passade till vilket pålägg.....
 
Det är mycket mer höstigt nu, och lite kyligare i luften, men igår gick temperaturen upp över 20 grader och solen sken när vi drog till Les Jardins des Plantes, som är ett mini-zoo och där Naturhistoriskamuséet ligger. Det var en jättegullig park med massa djur, dromedarer, krokodiler, massa fåglar och apor. 
 
Har haft en grym helg helt enkelt!
À bientôt /Elin
 

fritid, mat, paris, vardag,

Kommentera

Publiceras ej