Det kallas sommar

0kommentarer

Bonsoir mes amies!
 
Precis hemkommen från Versailles där vi haft bästa picknicken i den stora parken. Vi hade kokat pasta för ungefär 10 personer hemma hos Issa igår så vi hade rätt mycket mat! Riktigt mysigt och perfekt temperatur på kanske 22 grader. 
 
Igår satt jag barnvakt för 6 (!) galna barn mellan 5-10 år. Tre familjer kom och dumpade sina barn hos oss för att gå på någon middag så det var bara att ställa upp. Jag och Cedric (barnvakten till en av familjerna) lyckades faktiskt hålla situationen någorlunda under kontroll. Middag, lek, tv-häng och popcorn i soffan var mycket uppskattat. Att sedan få alla i säng, och få dem att stanna där var en annan sak. En och en halv timme tog det innan alla slutat kittla varandra, gnälla över att lakanen var "tjejiga", kasta kuddar, och hittat sina gosedjur. Dessutom var jag tvungen att sitta hos två av dem tills klockan 1 på natten och vakta så ingen trollkarl kom och kidnappade dem. (?)
 
Hur som helst har jag haft en bra helg. 
I fredags var vi ute och käkade pizza och hade tänkt åka hem och lägga oss i tid. Vi missade tåget, hamnade istället på Café Oz och hade en riktigt bra kväll. Så kan det gå! 
 
 
Puss och kram ♥ /Elin
fritid, helg, paris, uteliv,

Kommentera

Publiceras ej