Ja das bist eine schön gay party!

1kommentarer

Bonsoir!
 
Jag är helt slut verkligen. Har haft den bästa helgen på väldigt länge! 
Åkte ju som bekant till Johanna i Baden/Zürich i lördags. Jag är helt kär i Schweiz nu. Världens finaste land med berg, skog, stora kristallklara floder, och en luft som fick mig att komma ihåg hur det känns att andas. Dessutom har vi haft kanonväder ända tills söndag kväll. 
 
Helgen började med "Le Grand Tour" av Johannas liv påväg till en flod vi skulle bada i. Kändes så sjukt roligt att äntligen få se alla ställen hon berättat om i ungefär 5 år! Träffade hennes pappa typ 3 minuter och såg alla viktiga delar av Legnau.
 
På kvällen var det dags för Zürich Gaypride afterparty, och tur som vi har känner Johanna en av Schweiz kändaste (?) frisörer så vi fick komma in VIP, gratis, med öppen bar precis framför scenen. Lyxigt värre!
I går sov vi länge och åt jättegod brunch, tog en promenad i gamla stan. Sen drog vi till en utomhuspool i Baden för att sola och åka rutchkana. Haha så jäkla roligt hade vi!
 
Och här kommer lite bilder från våran helg. 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram ♥/ Elin
fritid, helg, resor, uteliv,

1 kommentarer

Johanna

10 Jun 2013 22:27

Så jäffla awsome!! <3

Svar: Ja om!! Har ont typ överallt efter den extrema vattensporten med inbyggd scrub, men det var det såå värt hahaha! <3
Elin Freja Gustafsson

Kommentera

Publiceras ej